Nuytinck klaar om penalty's te nemen

DONDERDAG, 14 MAART 2013, 18:33 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nutinck is sinds kort de vaste strafschopnemer bij Anderlecht. Voetbal International wist de verdediger te strikken voor een reactie. Paars-wit is trouwens Europees koploper wat betreft het missen van penalty's.


Nuytinck verbaasde zich bij het horen van dit feit. "Is dat zo? Ha, ha, dat geloof ik trouwens best. Het is heel opvallend. Het kan gebeuren, maar mag eigenlijk niet."

"In het begin was er bij ons geen lijstje. Toen namen Guillaume Gillet of Lucas Biglia de strafschoppen, maar zij misten ook. Vervolgens zijn we met een lijstje gaan werken waar ik op sta. Maar het ligt ook aan de wedstrijd moet ik zeggen. Als ik niet lekker speel, dan laat ik een ander de penalty nemen."

Nuytinck blijft nuchter onder het feit dat hij van Van den Brom de voorkeur krijgt. "Bij Anderlecht weten ze dat het me niet veel doet. Ik heb niet veel angst bij een penalty. In de jeugd van NEC nam ik ze ook vaak, dus ik heb 't vertrouwen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.