Overzicht interlandverplichtingen

VRIJDAG, 15 MAART 2013, 11:25 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Er staan voor verschillende spelers weer interlandverplichtingen op het programma. Hierbij een overzicht. De spelers die niet opgeroepen werden, spelen op 21 maart een oefenwedstrijd tegen De Graafschap.


Guillaume Gillet is door Marc Wilmots als enige Anderlecht-speler opgeroepen voor de Rode Duivels. Op hun weg naar het WK in Brazilië nemen de Belgen het twee keer op tegen Macedonië. België gaat eerst naar Macedonië en vier dagen later ontvangen de Rode Duivels de Macedoniërs in het Koning Boudewijnstadion.

Voor de U21 van België zijn er vier Anderlechtspelers opgeroepen. Massimo Bruno, Michaël Heylen, Jordand Lukaku en Dennis Praet nemen het op tegen Cyprus. Davy Roef is dan weer opgeroepen voor de U19 om het twee keer op te nemen tegen Servië. Voor de Belgische U18 is Anthony Rivituso opgeroepen. Hij speelt tegen Engeland en twee keer tegen Griekenland .

Dieumerci Mbokani en Chancel Mbemba nemen het met Congo op tegen Libië.

Andy Najar moet met Honduras aan de bak tegen Mexico en Panama.

Sacha Kljestan speelt met Verenigde Staten eerst tegen Costa Rica. Vier dagen later spelen ze in en tegen Mexico. De VS zullen eind mei trouwens een oefenwedstrijd spelen tegen de Rode Duivels.

Behrang Safari is door de Zweedse bondscoach opgeroepen voor de wedstrijden tegen Ierland en Slowakije.

Marcin Wasilewski moet het met Polen opnemen tegen Oekraïne en San Marino.

Bram Nuytinck is opnieuw opgeroepen voor het beloftenteam van Nederland. Jong Oranje gaat eerst naar Israël en ontvangt nadien Noorwegen.

Beloftendoelman Amarildo Cekrezi neemt met de U21 van Albanië deel aan een toernooi in Oostenrijk.

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.