Najar: "Voel me thuis in Brussel"

ZONDAG, 17 MAART 2013, 19:15 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Najar, eind januari nog overgekomen van D.C. United, bevindt zich nu terug in zijn thuisland Honduras ter voorbereiding van de wedstrijd tegen Mexico nu vrijdag. Dinsdag 26 maart speelt Honduras ook nog tegen Panama.


De website diez.hn had een exclusief interview met de kersverse aanwinst van Anderlecht.

"Alles gaat God zij dank goed. Zoals je weet was ik geblesseerd maar ben blij dat ik in België ben. Ik wil nu graag een plaats in de basis veroveren. Ik ben bij een topploeg terecht gekomen die aantreedt in de Champions League, en dat hopen we ook volgend jaar te doen. Ik voel me nu al thuis in Brussel, het enige dat ik mis is de Latijnse-Amerikaanse keuken. Na twee maanden hier te wonen heb ik dat nog steeds niet gevonden. Maar Brussel is een prachtige stad met veel winkels en prachtige gebouwen", aldus Najar.

De Hondurees rijdt trouwens al met de auto: "Ik ben er op mijn derde dag mee begonnen. Er zijn niet veel spelers die dat aandurven. Dankzij de GPS vind ik alles. Na twee dagen rijden vond ik al makkelijker de weg."

Overgekomen van D.C. United hoopt de speler door te breken in Europa: "Ik ben God zeer dankbaar dat ik voor United mocht spelen. Ik kon deze kans niet laten schieten want ik droomde er al lang van om in Europa te spelen. Ik moet nu gewoon hard blijven werken om zo een belangrijke speler te worden in Europa. Ik heb nu een contract van 3,5 jaar tot 2016 en speel nu in zeer competitief kampioenschap van waaruit speler vertrekken naar ploegen in Spanje en Engeland. Of de Belgische stijl van spelen me bevalt? Ik heb tijd om te leren doordat ik een grote competitie terecht gekomen ben. Ik ben er zeker van dat ik veel beter zal worden in Europa."

Najar had nog maar enkele dagen getekend bij Anderlecht of hij was al geblesseerd: "Gelukkig was dat na het ondertekenen van mijn contract", aldus een lachende speler. "Dat zijn dingen die in het leven gebeuren en daarmee moet ik leven. Ik geraakte geblesseerd aan de enkel toen ik een bal wou recupereren."

Bron: diez.hn



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.