Anderlecht speelt gelijk tegen De Graafschap

DONDERDAG, 21 MAART 2013, 16:26 - Goofy

In een oefenduel tegen het Nederlandse De Graafschap heeft Anderlecht vanmiddag 1-1 gelijk gespeeld. Paars-wit kwam 0-1 achter, maar Andy Najar maakte na de rust gelijk.

Het doel van deze wedstrijd was om diverse spelers wedstrijdritme te laten opdoen. De Graafschap was in het begin echter de betere partij met erg veel balbezit. Halverwege de eerst helft resulteerde dit in een doelpunt. Tim Vincken rondde een mooie aanval af. Anderlecht reageerde met schoten van Iakovenko en Cyriac. El Hassnaoui en Auassar waren dicht bij de 0-2. Kort voor de rust kopte Cyriac een hoekschop over doel.

Na de pauze en met drie verse krachten nam Anderlecht de overhand. Dit leidde al vroeg tot een doelpunt. Andy Najar verwerkte een voorzet van Rivituso in doel. Vanden Borre kreeg nog een prima kans en De Zeeuw zag een doelpunt terecht afgekeurd wegens buitenspel. Het bleef zo 1-1.

Doelpunt: Vincken 0-1, Najar 1-1

Anderlecht:Kaminski, Vanden Borre, Dendoncker, Odoi, D’Alberto (46' Rivituso), De Zeeuw, Vargas (N'Diaye), Iakovenko (46' Acheampong), Najar, Suarez, Cyriac

De Graafschap: Zwarthoed, Evers, Pröpper, Van der Meulen, Massop (46’ Drost), Vincken (62’ Maertzdorf), Breinburg (46’ Meijer), Garcia-Calvete (62’ Parzyszek), Auassar (62’ Cavlan), El Hassnaoui (46’ Hendriks), Van Ewijk (46’ Jansen).

Bron: RSCA.be, degraafschap.nl