Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

ZATERDAG, 23 MAART 2013, 09:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Slechts twee Anderlecht-spelers kwamen gisteren in actie in de WK-kwalificatie. Wasilewski verloor met Polen tegen Oekraïne en Safari speelde met de Zweedse ploeg gelijk tegen Ierland. Kljestan bleef op de bank.


Marcin Wasilewski: speelde 90 minuten centraal achterin in de met 1-3 door Polen verloren interland tegen Oekraïne. Polen staat nu vierde in zijn groep, op zes punten van de tweede plaats.

Behrang Safari: speelde de volledige wedstrijd met Zweden tegen Ierland. De linksachter raakte met zijn maats wel niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Zweden staat tweede in zijn groep, na Duitsland.

Sacha Kljestan: bleef de hele wedstrijd op de bank in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Costa Rica. De Verenigde Staten staan tweede in de laatste kwalificatieronde op weg naar het WK.

Guillaume Gillet: kon door een blessure niet meespelen met de Rode Duivels die met 0-2 wonnen in Macedonië. België blijft na vijf wedstrijden samen met Kroatië aan de leiding.

Roland Juhasz: hoewel hij terug speelt nu hij is uitgeleend aan Videoton, zat Juhasz niet in de kern van de Hongaarse ploeg die gisteren 2-2 gelijk speelde tegen Roemenië. Beide teams delen de tweede plaats in hun groep, achter Nederland.

Andy Najar: zat niet in de selectie van Honduras, hij is nog maar net terug fit na twee maanden blessureleed. Honduras speelde 2-2 gelijk tegen Mexico en leidt na twee wedstrijden in de laatste ronde op weg naar het WK.

Dieumerci Mbokani en Chancel Mbemba speler morgen pas met Congo tegen Libië.

Bron: soccerway.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.