Uitleenbeurt Vervoort niet echt een succes

MAANDAG, 25 MAART 2013, 19:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Vervoort speelt dit seizoen op uitleenbasis bij FC Eindhoven. Een succes is het voorlopig niet. Eindhoven staat laatste en ook Vervoort doet het niet zo goed. "Te vaak haalt hij geen goed niveau", zegt Rob de Bruyn.


Eind vorig seizoen maakte Vervoort indruk bij de beloften van Anderlecht, waarna hij de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de A-kern mocht meemaken. Eind augustus besliste paars-wit om de 19-jarige verdediger uit te lenen aan FC Eindhoven, dat uitkomt in de Nederlandse tweede afdeling.

Vervoort veroverde meteen een basisplaats, maar sinds begin februari zat hij nu vier keer op de bank. "Vervoort is inderdaad zijn plaats kwijt", zegt Rob de Bruyn, die namens het Eindhovens Dagblad FC Eindhoven van nabij volgt, aan onze redactie. "De reden is dat hij te vaak geen goed niveau haalt."

"Hij lijkt moeite te hebben met de manier van spelen, gaat nogal eens in de fout en heeft veel steun nodig van ploeggenoten", is De Bruyn streng. "Hij is fysiek sterk, maar wordt toch te vaak geklopt in de duels. Ook opbouwend is Vervoort niet sterk."

Eindhoven huurt Vervoort tot het einde van het seizoen van Anderlecht. Bij paars-wit loopt zijn contract af.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.