Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

WOENSDAG, 27 MAART 2013, 08:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Weinig spelers van Anderlecht kwamen gisteren in actie met hun nationale ploeg. Behrang Safari was de enige die een volledige wedstrijd speelde. Marcin Wasilewski mocht kort invallen en Sacha Kljestan bleef 90 minuten op de bank.


Marcin Wasilewski: mocht tegen San Marino op de bank starten en drie minuten voor tijd invallen. Hij zag hoe de Polen in blessuretijd de 5-0 eindstand op het bord plaatsten. Polen staat derde in zijn groep, op vijf punten van Montenegro en vier van Engeland.

Sacha Kljestan: bleef net als vrijdag negentig minuten op de bank bij de Verenigde Staten. Zijn maats speelden 0-0 gelijk en staan nu derde met vier punten uit drie duels. In een poule met zes plaatsen de eerste drie zich voor het WK en speelt de vierde barragematchen. Honduras speelde zonder Andy Najar (net terug uit blessure) 0-0 gelijk tegen Panama en staat vierde.

Behrang Safari: Zweden speelde gisteren een oefeninterland tegen Slowakije. Safari speelde de hele partij, die eindigde op 0-0.

Guillaume Gillet: was nog niet voldoende hersteld om met de Rode Duivels aan te treden tegen Macedonië. België won met 1-0 en blijft met 16 op 18 samen met Kroatië op kop in zijn groep.

Roland Juhasz: speelde net als vrijdag niet mee met Hongarije. De Hongaren speelden 1-1 gelijk tegen Turkije en staan nu tweede in hun poule op ruime afstand van Nederland.

Ronald Vargas: was niet opgeroepen voor Venezuela dat met 1-0 won tegen Colombia. Venezuela staat nu vijfde in de Zuid-Amerikaanse groep. Deze plaats geeft recht op een barrageduel voor het WK.

Samy Bourard, Sefa Isci, Niels Heyvaert en Alexis Scholl: alle vier begonnen ze in de basis bij de Belgische U17 die 1-1 gelijk speelden tegen Kroatië in de laatste wedstrijd in de eliteronde. Bourard scoorde het Belgische doelpunt.

Bron: Soccerway.com, footbel.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.