HvH over wie blijft en wie mag vertrekken

ZATERDAG, 30 MAART 2013, 10:39 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Van Holsbeeck geeft tegenover Het Nieuwsblad meer uitleg over de toekomstplannen van Anderlecht wat betreft verschillende spelers. Wie mag blijven, wie moet weg, voor wie wil het bestuur een extra inspanning doen.


Lucas Biglia: De Argentijn mag weg als er een club 5,5 miljoen euro biedt. Maar Anderlecht wil best een inspanning doen om de speler te houden.

Matias Suarez: Paars-wit wil een serieuze inspanning doen om hem te houden en sprak hier al over met zijn manager. Maar kapers liggen op de kust, zeker als de aanvaller zijn oude niveau terug vindt.

Dieumerci Mbokani: De prijs zal door Anderlecht zelf bepaald worden daar er geen clausule in het contract staat. Voor de spits is er heel veel interesse, vooral van Engelse clubs. Van Holsbeeck is klaar om te onderhandelen als de juiste club komt aankloppen.

Ronald Vargas: Volgens Herman Van Holsbeeck mist Vargas nog steeds matchritme maar hij blijft in hem geloven. Het enige wat de manager de speler verwijt is dat hij weigert met de beloften te spelen.

Anthony Vanden Borre: Vanden Borre heeft een contract gekregen dat vergelijkbaar is met een -21 jarige. De club mocht van de speler betalen wat ze wilden, hierdoor verdient hij niet veel maar als hij hard blijft werken zal de club hem belonen.

Demy De Zeeuw: Of de club hem aankoopt hangt af van de Play-offs. De Nederlander had al aangegeven graag te willen blijven en wil daar ook voor inleveren. Dat is maar best ook want Van Holsbeeck is niet van plan de speler een Russisch salaris te geven.

Milan Jovanovic: Wordt Anderlecht kampioen, dan mag Jovanovic een extra seizoen blijven, dit aan dezelfde voorwaarden.

Roland Juhasz: Enkele jaren terug greep de Hongaar nog naast een transfer naar Rangers. De Engelse club bood 3 miljoen maar paars-wit wou 3,25. Nu zullen ze de speler bij een goed bod laten gaat.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.