Marecek wil bij Heerenveen blijven

ZATERDAG, 30 MAART 2013, 12:39 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De laatste tijd kan Lukas Marecek bij Heerenveen niet meer rekenen op een basisplaats. Toch hoopt de Anderlechthuurling dat de Nederlandse club de optie tot aankoop licht en hij er kan blijven.


"Ik ging naar Heerenveen omdat ik bij Anderlecht niet speelde. Lucas Biglia is daar de big star, maar ik weet niet wat hij volgend jaar doet. Ik moet wachten tot eind april voor duidelijkheid, maar als ik bij Heerenveen kan blijven voetballen zou ik dat wel willen. Ik speel hier veel duels en Nederland bevalt me. Ik moet gewoon wedstrijden spelen. Als ik terugga naar Brussel en ik heb geen kans, dan blijf ik dus liever hier", aldus de speler tegenover Voetbal International.

"Ik ontmoette trainer John van den Brom in de voorbereiding en hij vertelde me dat ik beter verhuurd kon worden. Hij raadde me de Nederlandse competitie aan, daarna zei hij dat Heerenveen een goede optie was. Daarom is dit voor beide partijen beter."

Of Marecek bij Heerenveen kan blijven is nog steeds niet zeker. De club heeft de beslissing of ze de Anderlechtspeler al dan niet willen houden voor zich uit geschoven.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.