Vader Jaadi: "Praet is een voorbeeld"

WOENSDAG, 3 APRIL 2013, 10:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Nabil Jaadi heeft Anderlecht een nieuw toptalent ontdekt. Buitenlandse clubs tonen interesse, maar vader Jaadi stelt Anderlecht gerust. "Nabil heeft nog een contract voor twee jaar. Geld is niet onze prioriteit."


Een vervelende tendinitis weerhield Jaadi er niet van om te schitteren op de Aegon Future Cup. De 16-jarige creatieve middenvelder werd er uitgeroepen tot beste speler. "Als je weet dat Dennis Praet twee jaar geleden ook deze eer te beurt viel, dan weet je dat hij een voorbeeld is dat we willen volgen. Met het nodige vertrouwen moet Nabil het kunnen waarmaken", zegt zijn vader Mohammed.

De vraag rijst echter of dit bij Anderlecht zal zijn of elders. Onder meer AC Milan heeft zijn interesse al laten blijken. "Het is de taak van de ouders om Nabil te beschermen. Hij heeft nog een contract voor twee jaar bij Anderlecht en de lange termijn is altijd onze prioriteit geweest. Dat er clubs met veel geld komen aankloppen, speelt geen rol."

Jaadi heeft de dubbele Belgisch-Marokkaanse nationaliteit. Zaterdag trekt hij naar Marokko om er deel te nemen aan het Afrikaans kampioenschap voor U17.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.