"Honderd procent zeker dat Leya Iseka blijft"

WOENSDAG, 3 APRIL 2013, 10:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aaron Leya Iseka kroonde zich tot topschutter op de Aegon Future Cup. Het scoren zit hem in de genen, want Leya Iseka is de broer van niemand minder dan Michy Batshuayi. "Afgelopen weekend scoorden ze tegelijk", zegt mama Viviane.


"Michy was erg blij met de prestaties van zijn broer in Amsterdam", vertelt Viviane in La Dernière Heure. "Hij vroeg Aaron meteen om foto's van de trofee te sturen. Weet je wat raar is? Op het moment dat Michy scoorde voor Standard tegen Brugge, scoorde Aaron tegen Ajax. In exact dezelfde minuut. Hun vrienden hebben hier al goed mee gelachen."

Met zijn prestaties wekt Leya Iseka ongetwijfeld interesse van diverse topclubs. Aangezien hij nog geen 16 jaar is, heeft hij nog geen echt contract. "Maar Aaron zal bij Anderlecht blijven. Dat is honderd procent zeker", zegt zijn moeder. "Zaterdag zal hij gaan kijken als zijn broer tegen Anderlecht speelt. Dat wordt heel speciaal voor hem."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.