Suarez: "Eerst Anderlecht, daarna zien we wel"

WOENSDAG, 3 APRIL 2013, 18:29 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In een interview tegenover RSCA.TV bedankt Matias Suarez al de supporters en blikt hij vooruit op de play-offs. "Ik ben heel blij dat ik terug kan spelen", aldus de Argentijn.


Klaar om te spelen
"Ik heb hard gewerkt om na mijn blessure terug te keren. Het was niet eenvoudig, het waren acht moeilijke maanden. Maar dat is nu voorbij, hopelijk ligt dat nu voor altijd achter mij. Mijn familie is er altijd geweest: mijn vrouw, mijn dochter en mijn vrienden ook. De club heeft me ook geholpen. Dankzij god sta ik opnieuw op het veld, klaar om te spelen."

Eerst Anderlecht, daarna zien we wel
"Ik leef echt voor het voetbal. Die acht maanden dat ik niet mocht spelen hebben me nog meer zin gegeven om te voetballen. Ik ben heel gemotiveerd en blij dat ik opnieuw bij mijn ploegmaats ben. Mijn toekomst? Ik hoop dat mijn knie volledig geneest, dat ik zoveel mogelijk kan spelen en me opnieuw goed voel op het veld. Nadien zien we nog wel. Ik denk nu aan Anderlecht en aan de play-offs. Dat is het belangrijkste."

Het beste van mezelf geven
"Vinden ze dat ik de speler van de play-offs kan worden? Dat maakt me trots. Zo’n woorden doen me plezier. Ik hoop top te zijn, ik ga het beste van mezelf geven. Ik zal het team helpen telkens ik op het veld sta, zoals al mijn ploegmaats doen. De communicatie met mijn ploegmaats verloopt vlot. Ik versta een beetje Frans en spreek het ook een beetje. Sacha Kljestan en ik praten een beetje Frans, we begrijpen mekaar. En ik begrijp ook enkele woorden Engels."

Coach geeft me vertrouwen
Sinds ik terug ben uit blessure geeft de coach me vertrouwen. Ik heb vertrouwen in hem. Ik ben tevreden. Het is een trainer die houdt van mooi voetbal, van voetbal over de grond en daar hou ik ook van. De coach vraagt me vaak hoe het met mij en mijn knie gaat. Hij is heel attent."

Dank aan alle supporters
Ik wil alle supporters bedanken voor hun steun. Van bij mijn aankomst hier in Anerlecht hebben ze me hartelijk ontvangen . Ze steunen me onophoudelijk, ze geven me zelfvertrouwen voor elke match. Ik bedank alle fans die mijn naam scanderen, dat raakt me tot het diepst van mijn hart.

Het interview is te bekijken op Youtube.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.