Jovanovic blijft er bij: hij wil België verlaten

VRIJDAG, 5 APRIL 2013, 07:59 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Als Anderlecht de kampioenstitel behaalt dan biedt manager Herman Van Holsbeeck Jovanovic een nieuw contract aan voor één jaar met dezelfde voorwaarden als het huidige contract. Maar zal de speler hier op ingaan?


Het Nieuwsblad kon de speler namelijk strikken voor een gesprek waarin Jovanovic enkele opmerkelijke uitspraken deed. Zo wil Milan Anderlecht de titel helpen schenken, "Maybe my last in Belgium...".

Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij de laatste tijd minder goed bezig is. Voor hem blijft tweede spits zijn geprefereerde positie maar daar hij meestal op links staat komt hij veel minder aan scoren toe. Ook geraakt hij gefrustreerd als hij niet voldoende ballen krijgt.

De speler vindt het systeem van play-offs, en dan vooral de halvering van de punten, onrechtvaardig. De 10 topmatchen, daar maakt hij geen probleem van maar "maar de halvering van de punten is nonsens". Hij vindt de competitie op zich boeiend genoeg zonder die halvering.

Toch sluit hij ergens niet uit dat in België blijft en dat zal dan bij Anderlecht zijn, niet voor een andere Belgische ploeg. Het liefst van al zou hij bij Manchester United spelen. "No, that's a joke", aldus Jova. Naar een Arabisch land zou hij nooit trekken, noch naar Servië.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.