Van den Brom: "Op Anderlecht is er altijd druk"

VRIJDAG, 5 APRIL 2013, 20:25 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen gaat Anderlecht tegen Standard op zoek naar de eerste drie punten in de play-off. Desondanks het verlies tegen Genk voelt John van den Brom geen druk. "Op Anderlecht is er altijd druk", klinkt het.

"Maar zolang we alles nog in eigen handen hebben, is er geen éxtra druk. De ontgoocheling na de wedstrijd was heel groot. Ook de volgende dag was dit nog voelbaar", aldus van den Brom.

Verliezen is nooit leuk
"Verliezen is natuurlijk nooit leuk, maar de manier waarop we verloren zijn, is ook belangrijk. We speelden een uur lang heel goed voetbal met veel balbezit. Voor de eerste keer sinds de winterstop zag ik opnieuw een Anderlecht die de baas was. Dit heb ik de spelers dan ook duidelijk gemaakt."

We verdienen het om kampioen te worden
"We zitten nog maar aan de tweede speeldag en we hebben nog zoveel topwedstrijden voor de boeg. Naar andere ploegen kijken we niet. Kampioen word je op basis van een heel seizoen en wij verdienen het om kampioen te worden."

We zijn er klaar voor
"De supporters van Standard kunnen hun ploeg echt vooruitduwen, maar wij mogen hier geen rekening mee houden en enkel uitgaan van onze eigen kwaliteiten. Morgen wordt het zeker niet makkelijk, maar we zijn er klaar voor," aldus de Nederlandse trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.