Juhasz: "Geen toekomst meer bij Anderlecht"

WOENSDAG, 10 APRIL 2013, 08:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor het eerst sinds zijn verhuur aan Videoton spreekt Roland Juhasz met de pers. De Hongaar beseft dat zijn verhaal bij Anderlecht afgelopen is. "Iedereen weet dat John van den Brom mij niet moet hebben."


Juhasz heeft geen goed woord over voor de Anderlecht-coach. Hij neemt het hem kwalijk dat hij niet mee mocht op winterstage en met de U21 moest trainen. "Ik begrijp dat de coach voor iemand anders kiest, maar er is toch ook nog het menselijk aspect?", vraagt Juhasz zich af.

Dat hij op deze manier Anderlecht moet verlaten, valt Juhasz zwaar. "Ik had tranen in mijn ogen toen ik in januari op het trainingscomplex vertrok", geeft hij toe. "De club was mijn tweede familie. Ik kan zelfs geen beelden meer bekijken ervan, zo zwaar is het."

Juhasz heeft bij Anderlecht nog een contract voor volgend seizoen en Videoton heeft geen koopoptie. Dus moet hij zich op 1 juli weer in Brussel melden. "Maar ik heb geen toekomst meer bij Anderlecht", weet Juhasz. Voor de zomer zou hij graag zijn nieuwe club kennen. "Ofwel Videoton, ofwel ergens anders. En ik hoop ooit deftig afscheid te kunnen nemen van de fans."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.