"Van Holsbeeck beste clubleider in België"

DONDERDAG, 11 APRIL 2013, 14:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als agent van diverse spelers werkt Michel Thiry samen met heel wat Belgische clubbestuurders. De beste van hen is volgens de Luikenaar Herman Van Holsbeeck. "Hij kan erg goed luisteren en ook snel beslissingen nemen."


"Als alle clubbestuurders van het niveau van Van Holsbeeck waren, het Belgisch voetbal zou er heel wat beter voorstaan", zo meent Thiry in La Dernière Heure. "Hij heeft een neus voor goede zaakjes en hij is een harde werker. Als je hem om 19 uur belt, dan is hij nog altijd in Neerpede."

"Als er voetbaloscars zouden bestaan, zou deze van de beste clubbestuurder sowieso naar Van Holsbeeck moeten gaan", zegt Thiry, die beseft hoe moeilijk het soms werken is voor de Anderlecht-manager. "Soms moet hij natuurlijk ook orders van hogerhand opvolgen. Je mag hem ook niet op alles afrekenen."

Behalve voor Van Holsbeeck heeft Thiry, die onder meer de belangen van Marcin Wasilewski behartigt, ook lof voor Jean-François de Sart van Standard. "Hij voelt het voetbal erg goed aan, maar hij heeft minder ervaring. Bovendien heeft hij ook minder invloed binnen zijn club dan Van Holsbeeck."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.