"Misschien keert Vadis ooit terug naar Anderlecht"

VRIJDAG, 12 APRIL 2013, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vadis Odjdja speelt zondag met Club Brugge op Anderlecht, de club uit zijn jeugd. Hij vertrok er echter voor hij kon doorbreken. "Anderlecht geloofde echt in Vadis. Anders vroegen ze na een jaar Hamburg niet om terug te keren."


Volgens vader Henri Odjidja-Ofoe was Frank Vercauteren het probleem. Hij gaf zijn zoon geen kansen bij de A-ploeg. "Als Ariël Jacobs toen al trainer was, was Vadis nooit vertrokken. Maar Vercauteren gaf ons geen andere keuze." Henri Odjidja heeft spijt dat hij toen niet met voorzitter Roger Vanden Stock is gaan spreken. Hij weet immers dat Anderlecht wel achter zijn zoon stond.

Na een weinig succesvol jaar polste Anderlecht Odjidja om terug te keren. Vercauteren was toen al weg als coach. De middenvelder koos echter voor Club Brugge. Maar Anderlecht blijft iets speciaals hebben voor de Odjidja's. "Misschien keert Vadis ooit wel terug", zegt zijn vader.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.