Van den Brom tevreden over Jovanovic

DONDERDAG, 18 APRIL 2013, 09:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de 3-0-zege tegen Lokeren kon John van den Brom eindelijk nog eens lachen. De coach zag een sterk Anderlecht en was vooral erg blij met de prestatie van Milan Jovanovic. Maar de race is nog niet gelopen, waarschuwt hij.


Dat Anderlecht zo vroeg scoorde, stemde Van den Brom tevreden. Hij zag dat dit voor opluchting zorgde bij zowel spelers, staf als supporters. Volgens de coach hield zijn ploeg Lokeren stevig in zijn greep, wat leidde tot nog twee extra doelpunten. "Dit is onze referentiematch", klonk het dan ook na afloop.

Van den Brom zag ook een sterke Jovanovic. "Dit is de Milan die we graag zien", zo vertelde hij. Afgelopen zondag zat de Serviër nog negentig minuten op de bank, maar dit was niet om hem te prikkelen. "Hij kan geen drie wedstrijden per week meer aan", luidt de verklaring.

Door deze overwinning staat Anderlecht opnieuw vier punten los. Dit leidt echter niet tot euforie. Van den Brom beseft dat alles nog open ligt. "Er staan twee ploegen op vier punten en Zulte Waregem kan straks nog dichter komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.