Frutos: "Cavallaro is klaar voor Anderlecht"

VRIJDAG, 19 APRIL 2013, 09:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu Nicolas Frutos in België is, komt ook het dossier rond Juan Ignacio Cavallaro opnieuw in de picture. De 18-jarige vleugelspeler speelt bij Union Santa Fé, maar is volgens Frutos klaar om naar Anderlecht te komen.


"Cavallaro heeft het niveau voor Anderlecht", zo vertelt Frutos in La Dernière Heure. Normaal gezien was Cavallaro vorige zomer al naar België gekomen, maar toen brak hij net door bij Santa Fé en dus werd beslist hem daar te laten in plaats van te laten spelen bij de beloften van Anderlecht.

Bij Santa Fé stond Cavallaro dit seizoen vier keer in de basis en viel hij twaalf keer in. "Omdat de club laatste staat, beslisten we hem niet te vaak te laten spelen. Dat zou niet goed zijn voor zijn carrière", legt Frutos uit.

De oud-spits, die nu jeugdcoördinator is bij Santa Fé, weet wel dat Anderlecht Cavallaro nog steeds van nabij volgt. "Als Anderlecht op een dag iemand met zijn profiel nodig heeft, dan zal hij er staan. Ik ben ervan overtuigd dat we hem op een dag in het Anderlecht-shirt zullen zien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.