Frutos blijft dromen van T1 bij Anderlecht

VRIJDAG, 19 APRIL 2013, 09:22 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Lokeren gaf Nicolas Frutos nog de aftrap en begroette hij verschillende spelers, waaronder ook Lucas Biglia. Het is geen geheim dat beide Argentijnen het niet goed met elkaar konden vinden.


De oorsprong van hun onenigheid zou een opmerking van Frutos geweest zijn over de makelaar en tweede vader van Biglia. Frutos blijft er echter rustig onder en veronderstelt dat Biglia gewoonweg zijn nummer kwijt is want Biglia "zou enkel sms'en met zijn echte vrienden". Toch vraagt Frutos zich af wat hij misdaan heeft want hij als Biglia waren als broers voor mekaar in de periode dat ze samen speelden.

La Dernière Heure kon Nicolas Frutos trouwens strikken voor een interview. In dat interview herhaalt de Argentijn dat hij ooit trainer wil worden van Anderlecht. Frutos is inmiddels in het bezit van een License Pro-trainersdiploma en kan overal aan de slag, "Behalve in Spanje want daar gelden andere wetten." Maar zo een vaart zal het echter niet lopen. "Momenteel amuseer ik me met de jeugdelftallen. Ik coachte ondertussen 150 wedstrijden", klinkt het nog.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.