Garcia-Calvete hoopt op Tarfi

ZATERDAG, 20 APRIL 2013, 10:28 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-huurling Jordan Garcia-Calvete hoopt dat ook Karim Tarfi volgend seizoen terug bij De Graafschap speelt. De middenvelder sluit ook niet uit dat er nog spelers van Anderlecht de overstap zullen maken in de toekomst.


Tarfi werd dit seizoen door Anderlecht verhuurd aan De Graafschap. Begin oktober liep hij echter een zware knieblessure op en keerde hij naar Brussel terug om te revalideren. Voor zijn blessure liet de speler een goede indruk na.

"Ik hoop dat hij volgend seizoen terug bij ons speelt", zegt Garcia Calvete in 'Studio De Graafschap' op het Nederlandse Focuz TV. "Hij is een goede speler. Maar ik weet niet of hij ook effectief zal terugkeren."

Mogelijk krijgt Garcia-Calvete ook het gezelschap van enkele andere oud-ploegmaats. De Graafschap werkt samen met Anderlecht en de kans bestaat dat ze nog spelers zullen huren. "Soms vraagt de coach mij wat over een speler. Als ik die ken dan zeg ik of hij goed is of niet", aldus de 20-jarige oud-aanvoerder van de Anderlecht-beloften.

Garcia-Calvete heeft het hoofdstuk bij Anderlecht intussen afgesloten. Bij bereikte deze week een akkoord voor een tweejarig contract bij De Graafschap.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.