Van den Brom onder de indruk van Leye

ZATERDAG, 20 APRIL 2013, 11:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zondagavond trekt Anderlecht richting de Gaverbeek voor de topper tegen Zulte-Waregem. Topper, want na de 3-4 winst van de West-Vlamingen op Brugge staan ze op amper 2 punten van paars-wit.


Wie zondag wint staat bijgevolg aan de kop van het klassement. Ook John van den Brom beseft het belang van de wedstrijd: "Het wordt een belangrijke wedstrijd zondag, dat wisten we van tevoren maar door de uitslag donderdag is dat alleen maar toegenomen." De Nederlander is vooral onder de indruk van Mbaye Leye: "Dat is een hele sterke goede spits die praktisch in zijn eentje de hele defensie van Brugge heeft kapot gespeeld."

Dankzij de overwinning thuis tegen Lokeren is het vertrouwen weer helemaal terug. "Zondag tegen Brugge zijn we heel diep moeten gaan, dan win je niet en dan heb je ook maar twee dagen om te herstellen. Dan merk je dat dat in de hoofden van de spelers wat langer kan duren. Nu is het vrijdag, we zijn weer diep moeten gaan en weer met 10 man. Vandaag (vrijdag, nvdr) hebben we ontspannen getraind, iedereen was ook fris en vrolijk, dat is mede te danken aan die overwinning."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.