Godeau: "Denk niet meer aan Anderlecht"

ZATERDAG, 20 APRIL 2013, 12:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze morgen werd bekend dat Bruno Godeau de definitieve overstap maakt naar Zulte-Waregem. Hij tekent er een contract voor 4 seizoen. Voetbalkrant.com kon de speler strikken voor een exclusief interview.


Tegenover de site vertelt hij meer over zijn overstap naar Essevee. Hij vindt de transfer de beste oplossing oor iedereen, zowel voor de club als voor zichzelf. Hij hoopt zich bij de West-Vlaamse club verder te kunnen ontwikkelen.

Wat Godeau betreft is Anderlecht nu verleden tijd. "Ik denk niet meer aan Anderlecht, mijn hoofd staat helemaal bij Zulte Waregem voor dit seizoen en de komende seizoenen", aldus de speler.

Zelf kijkt hij vol vertrouwen uit naar de wedstrijd zondag en hoopt hij op de laatste speeldag tegen Anderlecht voor de titel te kunnen spelen. "Als we die laatste wedstrijd nog voor het kampioenschap kunnen spelen, dan gaan we Anderlecht en de titel pakken."

Het volledige interview is te lezen op voetbalkrant.com.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.