Van den Brom gaat voor overwinning

ZONDAG, 21 APRIL 2013, 15:10 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond om 20u30 vindt de topper tegen Zulte Waregem plaats. John van den Brom is er klaar voor en gaat vol voor de overwinning. Kan paars-wit de 3 punten naar huis nemen, dan komt de titel in het vizier.


Van den Brom heeft natuurlijk de wedstrijd van Zulte Waregem tegen Club Brugge geanalyseerd. "Zulte Waregem speelde een zeer sterke wedstrijd tegen Club Brugge. De ploeg zit goed in elkaar, met veel goede spelers en een zeer sterke spits. De ploeg kende, net als ons, ook een dipje, maar de kloof bedraagt nog steeds maar twee punten. Het wordt zondag geen makkelijke wedstrijd, maar wij zijn de koploper in het klassement en gaan vol voor de overwinning", aldus de trainer tegenover rsca.be

De ommekeer kwam er na de wedstrijd thuis tegen Lokeren waar Anderlecht uiteindelijk met 3-0 kon winnen. "Tegen Lokeren hebben we een heel goede wedstrijd gespeeld. Deze zege was heel belangrijk en als we nu winnen tegen Zulte Waregem, dan zijn we écht vertrokken. Met dit scenario zetten we Zulte-Waregem ook op vijf punten en dit goedmaken op vijf wedstrijden wordt moeilijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.