"VdB verneukt het voetbal van Anderlecht"

MAANDAG, 22 APRIL 2013, 08:07 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In Stadion was Aad de Mos bikkelhard voor John van den Brom en Anderlecht. "Anderlecht speelt geen voetbal", aldus De Mos. "Als je kijkt hoe Anderlecht speelt dan hebben we wel nog een tijdje nodig om hier over te spreken."


Provinciaal voetbal
"Ik zie geen voetbal bij Anderlecht. Ik zie voetbal uit een provinciale afdeling zijnde heel lange ballen wat makkelijk te verdedigen is door Zulte Waregem. De jeugdploegen bij Anderlecht spelen veel beter voetbal als de hoofdmacht. En ik moet zeggen, dit is niet wat Roger van de Stock en Collin willen. Dus er zal wel een aardig woordje moeten gesproken worden om weer dat voetbal terug te krijgen."

Systeem handhaven
"Die lange ballen zijn de onervarenheid van de coach die in paniek geraakt. je kan nu niet meer van systeem veranderen. als je 4-3-3 speelt moet je dat ook handhaven."

Van den Brom mist ervaring
"Van den Brom mist de ervaring van een topclub en hier heeft Anderlecht een risico in genomen door hem aan te stellen als trainer. Nu komt de stress boven en dat je ook aan de uitspraken van de coach."

De Mos vindt niet dat van den Brom moet zeggen dat de scheidsrechters het voetbal verneuken, voor De Mos verneukt Van den Brom het voetbal van Anderlecht. "Het voetbal dat we gewend zijn bij Anderlecht is er niet meer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.