Biglia: "Tonen dat we de beste zijn"

DONDERDAG, 25 APRIL 2013, 16:32 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht opende de Play-offs met een schamele 5 op 15 en ook het spelpeil is verre van optimaal. Desondanks blijft aanvoerder Biglia optimistisch over de titelkansen van Anderlecht. Dat vertelde hij op een persconferentie.


"Na de wedstrijd tegen Zulte Waregem waren we erg ontgoocheld, maar dinsdag hebben we na een groepsgesprek de knop omgedraaid en de focus op Club Brugge gelegd."

"We hadden niet mogen klagen over de scheidsrechters. We moeten enkel naar onszelf kijken. De organisatie is onze grote sterkte. Wanneer we die verliezen, komen we in de problemen. Bovendien speelden we tegen Zulte Waregem te vaak de lange bal", aldus Biglia

Biglia geeft toe dat Anderlecht ver verwijderd is van het beste spelniveau. Biglia ontkent dat het aan het spelsysteem ligt. Hij geeft wel toe dat veel spelers op zoek zijn naar hun beste vorm. Ook hijzelf.

"Er zijn nog steeds vijf titelkandidaten. Dat zorgt er voor dat iedereen zich maximaal inzet. De sfeer in de kleedkamer zit goed. We zijn klaar om tot de laatste speeldag te strijden voor de titel. We moeten met de juiste mentaliteit het veld betreden en tonen dat wij het sterkste team van België zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.