Mbokani: "Grootste ontgoocheling uit carrière"

MAANDAG, 29 APRIL 2013, 09:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dieumerci Mbokani kreeg in blessuretijd een unieke kans op de gelijkmaker, maar hij miste zijn strafschop. "Er doken twijfels op", vertelde hij na afloop. De Congolees is niet van plan om dit seizoen nog een penalty te trappen.


Mbokani was samen met Kljestan aangeduid als strafschopnemer. Hij had een hele week geoefend en de ballen vlogen er allemaal in. De Congolees had dus vertrouwen, maar gaf toe dat er toch weer twijfel kwam toen hij zich achter de bal zette. "Eerste wilde ik naar links trappen, dan naar rechts", aldus de spits. Mbokani noemt de misser "de grootste ontgoocheling uit zijn carrière".

Mbokani miste dit seizoen al drie strafschoppen. De volgende keer dat Anderlecht er één krijgt, laat hij het over aan Kljestan. Na zijn misser kreeg Mbokani bemoedigende woorden toegesproken door zijn ploegmaats. Ook tegenstander Ryan Donk kwam hem troosten. Met coach John van den Brom sprak hij nog niet. "Dat doe ik later wel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.