Manager Mbokani: "Dieu zal zondag reageren"

DINSDAG, 30 APRIL 2013, 09:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dieumerci Mbokani was zondag enorm ontgoocheld zijn zijn penaltymisser. Volgens zijn manager Fabio Baglio wil hij zo snel mogelijk reageren, te beginnen zondag tegen Standard. "Dieu is niet het type dat de armen laat hangen."


Baglio denkt de klap die Mbokani zondag kreeg positief kan uitdraaien voor Anderlecht. Volgens hem is de spits niet het type dat wegvlucht bij een tegenslag. Hij zal zijn misser willen rechtzetten. Bovendien is een wedstrijd tegen Standard altijd iets speciaals voor hem. "Ik denk dat de déclic er zit aan te komen", aldus Baglio.

Na de winterstop is Mbokani ook veel minder doeltreffend dan ervoor. Waar hij in de eerste seizoenshelft goed was voor een doelpunt om de 95 minuten, is dit in 2013 nog maar om de 188 minuten. Volgens Baglia ligt dit ook aan het spel van Anderlecht. Hij zegt dat Mbokani op zijn best is als hij de bal in de diepte krijgt, wat nu veel minder gebeurt. Baglio wijst er wel op dat Mbokani nog steeds erg nuttig is voor het team. "Hij weegt op de verdediging en gaf in Brugge ook een assist."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.