Kljestan: "Ik wil volgende strafschop trappen"

DINSDAG, 30 APRIL 2013, 12:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan was net als Mbokani aangeduid om zondag een strafschop te trappen. Hij liet de klus echter over aan de spits, die miste. De volgende penalty die Anderlecht krijgt, wil hij wel trappen. "Ik ben er klaar voor."


Mbokani verklaarde na zijn misser dat hij de week ervoor getraind had op penalty's en hij alle ballen binnentrapte. Ook Kljestan zegt af en toe te oefenen vanaf elf meter. "Maar er is een groot verschil tussen een strafschop op training en in een wedstrijd", zo weet hij ook.

De Amerikaan heeft er echter alle vertrouwen in dat hij ook in een wedstrijd kan scoren vanop de stip. "Ik ga er deze week met de coach over praten."

In het verleden nam Kljestan al zeven strafschoppen. Voor Chivas USA scoorde hij er drie en miste hij er één. Voor Anderlecht scoorde en miste hij één keer. De ene elfmeter die hij nam voor de nationale ploeg scoorde hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.