Kanu kwam ex-ploegmaats aanmoedigen

DONDERDAG, 2 MEI 2013, 08:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een opvallende toeschouwer tijdens de open training gisteren was Kanu. De Braziliaan ruilde afgelopen winter Anderlecht voor Terek Grozny, maar verblijft al twee weken in België om te revalideren van een hamstringblessure.


Van deze gelegenheid maakte Kanu gebruik om zijn ex-maats een hart onder de riem te komen steken in de moeilijke titelstrijd. Aan Het Belang van Limburg vertelde hij ook over zijn eerste maanden in Rusland. "Met vier basisplaatsen ben ik niet ontevreden", aldus Kanu, die al kon vaststellen dat het Russisch voetbal keihard is.

Net als Legaer woont Kanu in een kuuroord op 250 kilometers van Grozny. Het leven daar bevalt hem wel. Het was wel even wennen, vooral dan aan het eten. Dat vindt hij maar niks. "Ik eet enkel kip en pasta", aldus Kanu.

Vrijdag vertrekt Kanu terug naar Rusland. Dit weekend hoopt hij te kunnen spelen tegen CSKA Moskou. De middenvelder zal wel nog geregeld terugkeren naar België. "Mijn kinderen zijn hier gebleven", legt hij uit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.