Van Holsbeeck over spelersdossiers

VRIJDAG, 10 MEI 2013, 08:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck spreekt in de kranten niet alleen over Demy de Zeeuw. Ook de toekomst van enkele andere spelers komt aan bod. Wat zijn de plannen met Jovanovic, Biglia, Suarez, Vanden Borre en Kaminski?


Milan Jovanovic: Van Holbeeck herhaalt dat de Serviër een nieuw contract voor één seizoen kan ondertekenen als Anderlecht kampioen wordt. De financiële voorwaarden zijn dezelfde als in zijn huidige verbintenis.

Matias Suarez: De onderhandelingen over een contractverlenging gaan de goede kant op. De Argentijn krijgt een fel verbeterde overeenkomst.

Lucas Biglia: Anderlecht wil zijn contract verlengen, maar weet dat de aanvoerder wil vertrekken. Met zijn management zijn duidelijke afspraken gemaakt over de transfersom die dan op tafel moet komen.

Anthony Vanden Borre: John van den Brom is erg te spreken over de werkethiek van het voormalig toptalent. Vanden Borre zelf is wel ontgoocheld dat hij nog niet meer mocht spelen bij de A-ploeg. Na de play-offs wordt met hem gesproken over zijn toekomst.

Thomas Kaminski: De doelman wil graag meer spelen en zinspeelt op een uitleenbeurt. Van den Brom wil hem echter graag houden.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.