Praet: "Anderlecht wint deze avond"

DONDERDAG, 16 MEI 2013, 08:41 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In een telefonisch gesprek met Siska Schoeters op StuBru blikte Dennis Praet vooruit op de wedstrijd tegen Lokeren en de mogelijk titelviering. "We zitten nu op hotel en de spanning is vrij groot", aldus Praet.


"Als Club Brugge gelijk tegen Zulte Waregem en we winnen, dan zijn we kampioen. Maar we hebben natuurlijk alles in eigen handen. Als we deze avond winnen en zondag ook, hebben we ook de titel."

"De druk is hoog, en zeker nu in de Play-offs, en dat voel je als jonge gast. Een misstap - het niet behalen van de titel - is geen optie maar kan altijd gebeuren. Maar als ploeg gaan we alles geven om de titel binnen te halen."

"Ik heb een heel goed gevoel bij dit jaar, het is het jaar van de doorbraak. Ik heb meer gespeeld dan gehoopt. Hopelijk kan ik dit mooi seizoen afsluiten met het kampioenschap."

Of paars-wit al dan niet deze avond van Lokeren zal winnen antwoordde Praet kort maar krachtig: "Anderlecht wint deze avond."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.