Vader Praet: "Geen speelminuten gevraagd"

DONDERDAG, 16 MEI 2013, 17:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Laatste Nieuws schreef dinsdag op basis van bronnen binnen Anderlecht dat Herman Praet, de vader van Dennis, bij het bestuur was gaan klagen over het gebrek aan speelminuten van zijn zoon. In dezelfde krant ontkent hij dit nu.


"Op geen enkel moment heb ik de voorbije weken Herman Van Holsbeeck ter verantwoording geroepen of meer speelminuten geëist", zo wil vader Praet duidelijk stellen. Hij ontkent wel niet dat als de situatie was blijven duren, hij naar een oplossing gezocht zou hebben.

Discussies tussen vader en zoon

In een gesprek met Marc Degryse geeft Dennis in Het Laatste Nieuws ook aan dat zijn vader niet de gemakkelijkste is. In zijn jeugd duldde vader Praet niet dat Dennis soms even verslapte. Op zijn dertiende had hij na elke match een enorme discussie met zijn vader. "Papa legde enorme druk op me", zegt Dennis.

Op een bepaald moment zorgden deze discussies ervoor dat Dennis minder acties durfde te maken. Uiteindelijk vroeg hij zijn vader om kalmer te zijn en hem meer ademruimte te geven. Herman deed dit en sindsdien is hij een grote steun voor zijn zoon.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.