Anderlecht laat De Sutter niet naar Club gaan

WOENSDAG, 22 MEI 2013, 14:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter wordt sinds vorige week nadrukkelijk gelinkt aan Club Brugge, maar de kans lijkt klein dat het tot een transfer komt. "We gaan de concurrentie toch niet sterker maken?", zo klinkt het bij Roger Vanden Stock.


Ook Herman Van Holsbeeck is niet geneigd om De Sutter zomaar naar Brugge te laten gaan. "Club zal aan ons moeten betalen zoals wij voor Vargas moesten doen", verwijst de manager naar de 2,5 miljoen euro die Anderlecht in 2011 betaalde voor de geblesseerde Venezolaan.

De Sutter zelf zegt weet te hebben van de interesse van Club, maar volgens hem is dit al anderhalf jaar het geval. Hij beweert nog met geen enkele club gesproken te hebben. Volgende week praat zijn manager met Anderlecht en alle opties liggen nog open: Anderlecht, Club Brugge of een buitenlandse club.

John van den Brom blijft intussen hopen dat De Sutter blijft. Hij noemt de spits belangrijk en ziet geen reden om hem weg te doen. Al begrijpt hij wel dat er iets moet gebeuren nu De Sutter zijn laatste contractjaar ingaat. "Ik sta niet te springen om mee te werken aan een transfer van Tom", aldus Vanden Brom.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.