Van den Brom geeft mening over spelers

WOENSDAG, 22 MEI 2013, 21:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Als het van John van den Brom afhangt mogen enkele spelers niet vertrekken. Tegenover dhnet.be geeft de coach over onder andere Tom De Sutter en Anthony Vanden Borre zijn mening of ze al dan niet mogen blijven.


Tom De Sutter: Voor de coach is hij heel belangrijk geweest. Van den Brom wil hem graag houden maar heeft begrip voor de situatie. "Hij heeft nog maar een contract voor een jaar en wil meer spelen"

Anthony Vanden Borre: Ook hij moet blijven. Hij heeft volgens de trainer een grote vooruitgang gemaakt. "Niet vergeten, hij komt van ver. Ik heb gelezen dat er interesse is van Gent en Brugge maar Vanden Borre is een Anderlechtman en iemand die zijn woord houdt. We hebben hem een kans gegeven, hij blijft hier."

Samuel Armenteros: zal zijn kans krijgen. Anderlecht heeft hem aangetrokken met oog op een eventueel vertrek van Mbokani in januari maar hij had pech met een blessure.

Thomas Kaminski: moet ook blijven van Van den Brom. De doelman was zeer ontgoocheld dat hij tijdens de beker niet onder de lat mocht staan. "Hij mag ook niet vergeten dat hij een contract voor 5 seizoen getekend heeft."

Silvio Proto: blijft de onbetwiste nummer één. "Een goede doelman zorgt er voor dat we punten halen, en dat is wat hij doet. Hij heeft er ons zeker 8 tot 10 gewonnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.