Waar wil Anderlecht zich versterken?

WOENSDAG, 29 MEI 2013, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwsblad brengt vandaag een overzicht van het transferhuiswerk dat de eersteklassers te wachten staat. Ook Anderlecht komt aan bod. Volgens de krant wil paars-wit zich op zes posities versterken.


Doelman: Als Thomas Kaminski zijn zin krijgt, moet Anderlecht op zoek naar een extra doelman. Deze wordt dan tweede of derde keeper naast Silvio Proto en Davy Roef.

Rechtsachter: Na het afscheid van Marcin Wasilewski en het meer dan waarschijnlijke vertrek van Denis Odoi is een extra rechtsachter meer dan welkom. Met Anthony Vanden Borre lijkt voor deze positie al een oplossing gevonden.

Centrale verdediger: Sowieso wil Anderlecht één extra centrale verdediger halen, als Cheikhou Kouyaté vertrekt zelfs twee. Met Michaël Heylen als enige back-up aan het seizoen beginnen, vindt John van den Brom riskant.

Centrale middenvelder: Hier moet een vervanger gevonden worden voor Lucas Biglia. William Vainqueur en Anouar Kali werden hiervoor genoemd, maar beide transfers lijken erg onwaarschijnlijk.

Flankaanvaller: Thorgan Hazard is kandidaat nummer één om Milan Jovanovic op te volgen. Met Sacha Iakovenko vertrekt ook een vaste invaller voor deze posities.

Spits: Zowel Dieumerci Mbokani als Tom De Sutter hebben hun zinnen gezet op een vertrek. Ilombe Mboyo wordt genoemd als vervanger.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.