Wie scoort er volgend seizoen voor Anderlecht?

WOENSDAG, 5 JUNI 2013, 19:28 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Maandag werd duidelijk dat Anderlecht niet van plan is het contract van Milan Jovanovic te verlengen. Het lijkt er sterk op dat hij niet de enige uit het offensieve compartiment is die paars-wit deze zomer zal verlaten.


Anderlecht scoorde dit seizoen 85 doelpunten in de vaderlandse competitie. Met Mbokani (19), De Sutter (12), Jovanovic (8), Iakovenko (7) en Biglia (5) lijkt Anderlecht al heel wat doelpuntenmakers te verliezen. Bovendien verliet Kanu (4) in februari reeds de club.

Het is ook maar de vraag of Vargas (2),De Zeeuw (2) en Kouyaté (1) volgend seizoen nog in het Astridpark zullen voetballen.

De kans lijkt groot dat amper 2 van de 8 meest scorende spelers van het afgelopen seizoen in Anderlecht zullen blijven. Massimo Bruno en Guillaume Gillet waren samen goed voor 13 doelpunten.

Vindt u dat Anderlecht het contract van de ervaren Jovanovic (8 doelpunten en 15 assists) had moeten verlengen? Laat ons jullie mening horen via onze webpoll.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.