Manager De Sutter: "3,5 miljoen euro is te veel"

DONDERDAG, 6 JUNI 2013, 08:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Club Brugge wil Tom De Sutter en De Sutter wil dolgraag naar Brugge. Alleen: Anderlecht ligt dwars. Paars-wit wil zijn aanvaller niet zomaar naar een directe concurrent laten gaan. "Het vraagt 3,5 miljoen euro. Dit is overdreven."


Club Brugge heeft een contract voor drie jaar klaarliggen voor De Sutter en 1,5 miljoen euro voor Anderlecht. Anderlecht houdt echter het been stijf, tot ongenoegen van De Sutters manager Didier Frenay.

Volgens hem bood Club vorig jaar al drie miljoen euro. Anderlecht liet de spits toen niet gaan omdat het hem nodig had om de Champions League te halen. Er werd ook beloofd dat Anderlecht deze zomer zou meewerken aan een transfer. "Tom heeft daar geen problemen van gemaakt", zo zegt Frenay.

Maar nu vraagt Anderlecht dus 3,5 miljoen aan Club. "Dit getuigt van weinig respect", aldus Frenay. Volgens hem klaagde De Sutter nooit als hij weer eens in de slotminuut moest invallen en met zijn doelpunten droeg hij dit seizoen meer dan één steentje bij tot de landstitel. Bovendien is er geen noemenswaardige interesse uit het buitenland.

Club Brugge spreekt De Sutter vooral aan om familiale redenen. Hij is getrouwd met een Brugse en het koppel verwacht een eerste kind. Bovendien zijn ze ook aan het bouwen op een paar honderd meter van het Jan Breydelstadion.



anderlecht-online forum