Nederland klopt Duitsland zonder Nuytinck

DONDERDAG, 6 JUNI 2013, 22:49 - WauteRSCA

Jong Oranje is goed begonnen aan het EK U21 in Israël. De Nederlanders klopten hun leeftijdsgenoten uit Duitsland met 3-2 op het EK U21 in Israël. Bram Nuytinck kwam niet van de bank.

Maher en Wijnaldum hadden Nederland op een 2-0 voorsprong gebracht, maar via Rudy en Holtby kwamen de Duitsers op gelijke hoogte. Fer scoorde in blessuretijd de winnende treffer voor Nederland.

Voormalig aanvoerder Bram Nuytinck bleef negentig minuten lang aan de bank gekluisterd. Stefan De Vrij, zijn concurrent, speelde echter geen al te beste wedstrijd. De kans dat Nuytinck zondag aan de aftrap komt tegen Rusland, lijkt reëel.

In de andere wedstrijd van groep B klopte Spanje Rusland met 1-0.