‘Vargas op huurbasis naar Charleroi’

ZATERDAG, 8 JUNI 2013, 18:20 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

‘Anderlecht wil voormalige topaankoop jaar bij Charleroi stallen’, dat titelt voetbalnieuws.be berichtend over Vargas en een eventuele uitleenbeurt. Op welke bron(nen) dit nieuws gebaseerd is, hebben we niet kunnen achterhalen.


Het nieuws is in de loop van de dag overgenomen door verschillende sites. Het is echter zeer twijfelachtig dat Ronald Vargas naar Charleroi zou trekken. De Venezolaan zou het liefst langs de grote poort vertrekken en Charleroi – met alle respect – is nu niet echt dé grote poort, ook al wordt er gesproken van een uitleenbeurt.

Eerder al werd het nieuws gebracht dat paars-wit de speler in een ruil wil betrekken met Gent-speler Ilombe Mboyo.
De Venezolaan, wiens contract volgend seizoen afloopt, hoopt zich tijdens de voorbereiding te kunnen bewijzen bij Anderlecht en misschien wel een vernieuwd contract te versieren.

La Dernière Heure en Het Nieuwsblad konden een maand terug ook al melden dat een club uit Saudië-Arabië zou bereid zijn om tot vier miljoen euro te bieden voor Ronald Vargas. Ook uit Dubai is er interesse. Al bij al, Vargas zelf wil echter tot augustus wachten alvorens te beslissen over een eventuele transfer.



anderlecht-online forum