Van Holsbeeck licht transferdossiers toe

DINSDAG, 11 JUNI 2013, 08:26 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck is terug uit vakantie en er wacht hem een bureau vol transferdossiers. In enkele kranten geeft hij toelichting over inkomende en uitgaande transfers die de voorbije weken de pers beroerden. Een overzicht.


Uitgaande transfers

Dieumerci Mbokani: "Hij is voor een tweede keer in Kiev. Er is nog geen akkoord. Zeven miljoen euro is onvoldoende"

Cheikhou Kouyaté: "Hij heeft ook een aanbod van Dinamo Kiev op zak, maar blijft hopen op Engeland. Er is absoluut nog geen sprake over akkoord met een club. Ik sluit niet uit dat hij blijft."

Lucas Biglia: "We hebben een afvaardiging van Lazio reeds enkele weken geleden ontvangen. Wij wachten nu af. Er is een voorstel, maar nog geen akkoord."

Tom De Sutter: "We hebben met hem samen gezeten en bekijken een eventuele transfer naar het buitenland. Hij zou Club Brugge kunnen, maar we hebben geen enkele intentie om een speler naar een rechtstreekse concurrent te laten vertrekken. Dat betekent dat de prijs die Brugge moet betalen hoger ligt dan het bedrag dat een buitenlandse club zou moeten neerleggen."

Milan Jovanovic: "Een nieuw contract is niet aan de orde. Na Genk heeft Jovanovic laten weten te willen vertrekken langs de grote poort. Als hij tegen 24 juni geen club gevonden heeft, mag hij met ons verder trainen. Dat geldt ook voor Marcin Wasilewski."


Inkomende transfers

Demy de Zeeuw: "We hebben de optie niet gelicht. Aan dezelfde voorwaarden kon hij niet blijven. We hebben een voorstel gedaan, maar wachten op nieuws."

Anthony Vanden Borre: "We zoeken naar een akkoord voor de verlenging van zijn contract."

Michy Batshuayi: "Of Sporting geïnteresseerd is? Ja. Hebben we contact gehad met Roland Duchatelet? Ja. Heeft Duchâtelet geantwoord dat hij niet te koop is? Ja. Hebben hem een voorstel gedaan? Neen. We zien wel wat mogelijk is.”

Fede Vico: “Hopelijk komt er snel een doorbraak. De kans bestaat trouwens dat we de competitie hervatten met slechts één nieuwkomer.”

Ilombé Mboyo en Thorgan Hazard: “Als je op zoek gaat naar de beste spelers in België, kom je automatisch bij hen uit.”

William Vainqueur: “Hij staat inderdaad op onze lijst, maar er zijn een drietal alternatieven. Als speler van Standard is hij niet eenvoudig te halen.”




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.