Ook dames versterken hun kern

WOENSDAG, 12 JUNI 2013, 08:25 - Goofy
Logo Anderlecht-Online

Niet alleen bij de heren maar ook bij de dames worden er verschillende transfers doorgevoerd met het oog op het nieuwe voetbalseizoen. Maar liefst negen speelster komen over naar Anderlecht.


AGA Maria-Laura: Een Belgische voetbalspeelster die overkomt van PEC Zwolle. Aga speelt op het middenveld en komt ook uit voor de Belgische nationale ploeg.

MEDARD Adeline: Een Belgische voetbalspeelster die overkomt van Eva’s Tienen. Medard kan uit de voeten in de verdediging en op het middenveld. Ook zij is geselecteerd voor de Belgische nationale ploeg.

VANHAMEL Britt: Een Belgische voetbalspeelster die overkomt van Lierse SK. Vanhamel kan zowel in de verdediging spelen als op het middenveld. Ze is geselecteerd voor de nationale U17.

ODEURS Justien: Een Belgische voetbalspeelster die overkomt van Sint Truiden. Odeurs is een doelvrouw en is ook geselecteerd voor de nationale U17.

BENABID Yasmina: Een voetbalspeelster met de Franse nationaliteit. Benabid komt over van Bergen en speelt op het middenveld.

BOUHARAT Ibtissam: Een voetbalspeelster met de Marokkaanse nationaliteit. Bouharat speelt in de spits en komt over van Standard Fémina. Ze komt uit voor de nationale ploeg van Marokko.

MUNI Anne: Een Belgische voetbalspeelster die eveneens overkomt van Standard Fémina. Muni speelt in de aanval en ze is geselecteerd voor de nationale U19.

HANNECART Valentine: De derde voetbalspeelster die overkomt van Standard Fémina. Hannecart speelt op het middenveld en is geselecteerd voor de Belgische U17.

WAJNBLUM Lola: Een polyvalente voetbalspeelster die ook overkomt van Standard Fémina. Wajnblum is geselecteerd voor de Belgische U17.anderlecht-online forum