"Trots dat ik bij Anderlecht mag voetballen"

VRIJDAG, 14 JUNI 2013, 18:29 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze namiddag heeft Anderlecht de Spanjaard Federico Vico officieel aan de pers voorgesteld. De 18-jarige middenvelder heeft een contract getekend voor vijf seizoenen.


De speler is alvast opgetogen met de transfer: "Ik ben trots dat ik bij deze traditieclub mag voetballen en ik kijk er naar uit om samen te spelen met kleppers als Matias Suarez, Dennis Praet en Massimo Bruno. Ik ken het palmares van Anderlecht en hoop die met mijn ploegmaats verder uit te breiden. Dit is de juiste stap in mijn loopbaan."

Ook Herman Van Holsbeeck reageert verheugd: "De komst van Vico is het resultaat van ons fijnmazig netwerk. Enkele absolute voetbalkenners hebben hem ontdekt en maandenlang gescreend. Ik wil hen langs deze weg danken voor het goede werk. Ze zijn unaniem over zijn talent. Vico zal de tijd nodig hebben om zich te integreren, maar zijn talent en zijn instelling zullen hem helpen bij RSC Anderlecht door te breken. Dit is een grote transfer, geloof me vrij. Hij is titularis bij de U19 van de Spaanse nationale ploeg. Ook bij de tweede divisie club Cordoba was hij sinds vorig seizoen een vaste waarde."



anderlecht-online forum