Lukaku: "Misschien aansturen op uitleenbeurt"

ZATERDAG, 15 JUNI 2013, 13:30 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De website Bediables.be kon Jordan Lukaku strikken voor een zeer uitgebreid interview. Lukaku is de enige speler uit de A-kern die geen enkele minuut op het veld heeft gestaan, zelfs niet in de Beker.


"Ik ben maar twee keer geselecteerd geweest, dat stelt niets voor. Ik wil naar de top want met dit kan ik niet tevreden zijn", aldus Jordan Lukaku. "Ik heb nog niet met Anderlecht gepraat maar in ieder geval mag volgend seizoen geen herhaling zijn van het vorige."

"Het probleem bij Anderlecht is dat men geen tijd heeft om te groeien. Ze willen precies niet experimenteren om te zien of het al dan niet lukt. Daarom is het misschien beter dat ik uitgeleend wordt aan een andere club. Zo kunnen ze me ook beoordelen."

"Tijdens het seizoen praat ik samen met mijn vader, die tevens mijn zaakwaarnemer is, niet over een transfer. Er waren gesprekken met Milan maar er waren nog te veel afspraken te maken, het ging veel te snel. Maar ze hebben nog steeds interesse in me. Volgende keer zullen we meer onze tijd nemen tijdens de onderhandelingen."




anderlecht-online forum