Cyriac: "Topfit kan ik veel doelpunten scoren"

ZONDAG, 16 JUNI 2013, 11:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn eerste seizoen bij Anderlecht kwam Gohi Bi Cyriac niet verder dan één invalbeurt. Volgend seizoen wil hij beter doen. "Je kan niet geloven hoeveel zin ik heb om me te tonen op het terrein", klinkt het vanuit Ivoorkust.


Cyriac geniet momenteel van een vakantie in zijn vaderland. Radio JN wist hem te strikken voor een gesprek. Cyriac blikt er terug op zijn eerste jaar bij Anderlecht, een jaar dat de mist in ging door een zware knieblessure die hij bij Standard had opgelopen. Komend seizoen wil hij er staan.

"Ik denk dat je nooit de armen mag laten hangen. Het is waar dat ik zware blessures gehad heb, maar het belangrijkste is dat je weer kan opstaan als je op de grond ligt", zo vertelt hij. "Ik ben mentaal sterk genoeg om zulke obstakels te overwinnen. Ik ben nog maar 22, dus ik kan nog veel realiseren in mijn carrière."

Cyriac is ervan overtuigd dat hij Anderlecht nog veel kan bijbrengen. Zijn eerste doel is echter topfit raken. "Als ik 100 procent ben, ben ik in staat om veel doelpunten te scoren", klinkt de Ivoriaan zelfverzekerd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.