Anderlecht en Gent praten over Mboyo

MAANDAG, 17 JUNI 2013, 08:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel de transfer van Dieumerci Mbokani nog niet volledig rond is, is Anderlecht de onderhandelingen over zijn opvolging gestart. Sinds zaterdag praat paars-wit met AA Gent over een transfer van Ilombé Mboyo.


Namens Anderlecht zaten Herman Van Holsbeeck en Roger Van den Stock aan tafel, voor Gent namen Ivan De Witte en Michel Louwagie plaats. Het Laatste Nieuws weet dat de gesprekken in een contstructieve sfeer verliepen. Anderlecht is bereid spelers in de deal te betrekken, maar het is nog maar de vraag of het Vargas of Armenteros, spelers die Gent graag ziet komen, wil afstaan.

Anderlecht heeft intussen wel concurrentie gekregen van Hull City. De Engelse club heeft een bod van 7,5 miljoen euro uitgebracht op Mboyo. Netto zou Gent hetzelfde overhouden dan bij het bod van Anderlecht. Het Laatste Nieuws en de Waalse krant Nord Eclair verwachten dat de transfer van Mboyo naar Anderlecht deze week wordt afgerond. Deze laatste spreekt van een transfersom van 3,5 miljoen euro. Met Mboyo zelf heeft Anderlecht al enige tijd een principsakkoord voor een contract van vier jaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.