Biglia: "Ik heb mijn glimlach teruggevonden"

MAANDAG, 17 JUNI 2013, 08:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Lucas Biglia wordt eerstdaags volledig afgerond. Na de interland tegen Guatemala sprak hij tegenover Italiaanse journalisten over zijn overstap naar Lazio Roma. "Ik wil met Lazio voor de prijzen voetballen."


Na zeven jaar Anderlecht geeft Biglia aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Die hoopt hij in Italië te vinden. Volgens de Argentijn had hij vorig jaar contact met Real Madrid en in januari met Inter Milaan, maar beide clubs botsten op de hoge vraagprijs van Anderlecht. "Gelukkig begreep Anderlecht in januari mijn verlangen om een stap hogerop te zetten", zegt Biglia.

Biglia kwam ook even terug op de gebeurtenissen uit die bewuste januari-maand toen hij langer dan voorzien in Argentinië bleef. Hij blijft volhouden dat hij een depressie had en niet meer kon slapen. Bovendien wilde hij geen medicatie nemen. Maar nu is hij helemaal genezen, zo zegt hij. "Ik heb mijn glimlach teruggevonden." Hiervoor heeft hij nog een tweede goede reden: in september wordt hij voor de tweede keer vader.

Bij Lazio zal Biglia een contract voor vier jaar tekenen. Afhankelijk van de bron zal hij er tussen de 1,2 en 1,5 miljoen euro per jaar verdienen. Dat is ongeveer evenveel als bij Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.