Komt opvolger Biglia uit Barcelona?

MAANDAG, 17 JUNI 2013, 09:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Verschillende kranten pakken vandaag uit met het nieuws dat Anderlecht aan Jonathan Dos Santos van FC Barcelona denkt als opvolger van Lucas Biglia. Paars-wit zou vier miljoen euro willen neertellen voor de 23-jarige Mexicaan.


Jonathan Dos Santos, voetbalnaam Jona, is de zoon van oud-voetballer Zizinho. Sinds 2002 speelt hij bij de jeugd van Barcelona. Hij kwam er de voorbije jaren elf competitieduels in actie. Dit seizoen viel hij drie keer in. Zijn broer Giovanni is bekender. Die brak in 2007 door bij Barcelona en trok daarna naar Tottenham, Galatasaray, Santander en Mallorca.

Barca-coach Tito Villanova zou Jona nu gemeld hebben dat hij niet meer in zijn plannen past en mag vertrekken. Jona, een stevige maar technische begaafde middenvelder, ligt nog tot 2015 onder contract in Catalonië. Ook Everton en Sevilla tonen interesse.

Jona verzamelde ook acht caps voor Mexico. In 2010 zat hij in de voorselectie voor het WK, maar hij viel af na een schandaal met prostituees. Samen met zeven andere spelers zou hij deze dames hebben uitgenodigd op hun hotelkamer.



anderlecht-online forum