Kan Jona weg voor vier miljoen euro?

DINSDAG, 18 JUNI 2013, 15:08 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de Spaanse krant Marca wilt Barcelona zich deze maand nog ontdoen van vier spelers. Anderlecht-doelwit Jonathan Dos Santos is één van hen. Bovendien zou Barcelona ‘maar’ vier en geen vijf miljoen vragen voor de Mexicaan.


Het Laatste nieuws schreef eerder al dat Anderlecht een bod van drie miljoen euro had uitgebracht op de middenvelder. Het Nieuwsblad sprak van vier miljoen, maar ging er van uit dat Barcelona nog een miljoen extra wou.

recordtransfer?

Indien Anderlecht effectief een bedrag tussen de drie en de vier miljoen op tafel legt, wordt Dos Santos één van de duurste aankopen uit de geschiedenis van de club. Voorlopig is Mbark Boussoufa nog steeds de duurste transfer van paars-wit. Anderlecht betaalde in Juni 2006 vier miljoen euro voor hem.

Jan Polak volgt op een tweede plek. Anderlecht betaalde destijds 3,5 miljoen euro om hem weg te halen bij het Duitse Nürnberg.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.