Sevilla wordt serieuze concurrent voor Jona

WOENSDAG, 19 JUNI 2013, 08:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht krijgt serieuze concurrentie van FC Sevilla in de strijd om Jonathan Dos Santos. De Spaanse club beschikt over voldoende financiële mogelijkheden om de vraagprijs van vijf miljoen euro aan Barcelona te betalen.


Het Laatste Nieuws vernam van Spaanse bronnen dat Barcelona-baas Sandro Rosell zal vasthouden aan de vraagprijs van vijf miljoen euro voor de Mexicaan. Hoewel het Spaanse voetbal in een financiële crisis verkeert, heeft Sevilla wel voldoende kapitaal ter beschikking. Het verkocht net Jesus Navas voor 21 miljoen euro aan Manchester City en staat op het punt om Alvaro Negredo te verkopen. Voor hem vraagt Sevilla 25 miljoen euro.

Als Sevilla doordrukt voor Jona, krijgt Anderlecht het moeilijk. De verdedigende middenvelder is een verlengd verblijf in Spanje meer genegen dan een transfer naar de Belgische competitie. Al heeft Anderlecht met de Champions League ook een troef in handen. De vraag is alleen of paars-wit een recordbedrag van vijf miljoen euro kan en wil betalen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.